salesUp
salesUp F2F

Je account verwijderen

Ontwerpversie — deze tekst wordt samen met de privacyverklaring juridisch nagekeken.

Je kunt je account voor de salesUp F2F-app (en een Upper-aanvraag) op elk moment laten verwijderen. Dat kan in de app of via het formulier hieronder.

In de app

  1. Open de salesUp F2F-app en meld je aan.
  2. Ga naar Profiel › Account verwijderen.
  3. Bevestig. Je wordt meteen op al je toestellen afgemeld.

Via deze pagina

Kun je niet meer aanmelden? Geef het e-mailadres van je account op. Om misbruik te voorkomen kunnen we je via dat adres vragen om het verzoek te bevestigen.

Bijvoorbeeld de reden, of extra informatie om je account terug te vinden.

Wat we verwijderen

  • Je naam, e-mailadres, wachtwoord en aanmeldgegevens: het account kan niet meer gebruikt worden.
  • De gegevens van je Upper-aanvraag: telefoon, adres, geboortegegevens, rijksregisternummer, IBAN en de andere persoonlijke velden.
  • De foto’s van je identiteitsbewijs: meteen gewist.
  • De koppeling met je toestellen (meldingen).

Wat we bewaren, en hoe lang

GegevensWaarom en hoe lang
Shifts, uren, contacten en sign-upsZonder je naam, enkel voor statistiek. Ze zijn niet meer tot jou te herleiden.
Ruwe locatiepunten van je shiftsHooguit 30 dagen na de shift, daarna automatisch gewist (zoals altijd).
Loon-, contract- en sociale gegevensBewaard door Proman (interimkantoor) en salesUp zolang de wet het verplicht (sociale en fiscale wetgeving, bijvoorbeeld 5 jaar voor sociale documenten).
Audit log en het verzoek zelf2 jaar, als bewijs van wie wat deed en dat je verzoek is uitgevoerd (met een gemaskeerd e-mailadres).
Gegevens van donors en leads die je ingafDie zijn van de opdrachtgever en volgen hun eigen bewaartermijn (tot 3 maanden na overdracht bij ons).

Wanneer?

We verwerken je verzoek binnen 30 dagen. Vanuit de app ben je meteen afgemeld; de verwijdering zelf gebeurt door salesUp. Vragen: dpo@salesup.be.